top of page

Titulli i faqes

Dendro Hub është absolutisht falas për të gjithë dhe nuk kërkohet asnjë pagesë për të aksesuar çdo informacion që gjendet këtu. Nëse dëshironi të kontribuoni me disa dollarë për Joe Buck për shpenzimet e pritjes dhe zhvillimit të faqes, gjithmonë vlerësohet shumë. Gëzuar!

Mbani mend! 25% e mbështetjes suaj do të shkojë drejt mbështetjes së organizatave të unazës së pemëve dhe do të ndihmojë në sponsorizimin e bursave për tarifat dhe çmimet e udhëtimeve dhe konferencave, të tilla si Tree-Ring Society's, Florence Hawley Ellis Diversity Award .

Kontributet për të mbështetur The Dendro Hub mund të bëhen më poshtë. Faleminderit!

20220222_134212_edited.jpg
@CrossTimbersDendro
Në aplikacionin Venmo

Ata që kërkojnë sponsorizim akademik ose korporativ të The Dendro Hub janë të mirëpritur të aplikojnë! Kontributi juaj për promovimin e mëtejshëm të dendrokronologjisë dhe zvogëlimin e barrierave për hyrjen në fushën e Shkencës së Tree-ring janë gjithashtu të mirëpritur ngrohtësisht. Ju lutemi kontaktoni me email këtu ose vizitoni faqen "Kontakti" për të ofruar me lehtësi kërkesën tuaj. Joe do të kthehet tek ju në kohën e duhur.

bottom of page