top of page

Mirë se vini në The Dendro Hub

Kjo faqe interneti strehon burime për dendrokronologët aktualë dhe aspirues.

Kërkoni përreth sajtit për opsionet e pajisjeve dhe furnizimeve, laboratorët aktualë të unazave të pemëve dhe më shumë.

Nëse keni sugjerime, shtesa, ngjarje ose mundësi, ju lutemi na kontaktoni për postim.

Dendro Hub shërben si një vend informacioni dhe lidhjeje me të gjitha gjërat që kanë të bëjnë me dendrokronologjinë dhe shkencën e unazave të pemëve. Ky projekt është dhe do të vazhdojë të jetë në progres, pasi laboratorë të rinj, kërkime dhe informacione janë gjithmonë duke u zhvilluar dhe kanë nevojë për përditësim. Dizajni dhe zhvillimi është aktualisht duke u zhvilluar me bashkëpunim dhe mbështetje falas nga partnerët e unazës së pemëve në sektorët akademikë, industri dhe jofitimprurëse.

Projekti aktualisht po kërkon sponsorë për të ndihmuar në ruajtjen e zhvillimit të vazhdueshëm dhe shërbimeve të pritjes, ndërkohë që merr promovim reciprok të markës, ndërgjegjësim për misionin dhe qëndrim të favorizuar në komunitetin e dendrokronologjisë. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të promovuar markën dhe shërbimet tuaja, si dhe për t'i dhuruar komunitetit Dendro në përgjithësi.

 

Njëzet e pesë për qind (25%) e të gjitha pagesave të mbështetjes për The Dendro Hub u kalohen me kënaqësi organizatave të unazës së pemëve dhe ndihmojnë në sponsorizimin e bursave për tarifat e udhëtimit dhe konferencave dhe çmimet mbështetëse si Tree-Ring Society's, Florence Hawley Ellis Diversity Award për të ndihmuar në "Përparimi i Diversitetit në Dendrokronologji për shkencëtarët e hershëm të karrierës".

CECA01_edited.png
Grey Pine_edited.png
Cedar Elm 1200grit_edited.png
Oneseed Juniper_edited.png
Pacific Madrone_edited.png
  • Twitter
  • Instagram

Have anything you'd like to share or see added to the page? Please get in touch via the Contact Form!
If it is more convenient for you, please feel free to reach out to the DendroHub Admin via email: info@dendrohub.com

bottom of page