top of page

Kontaktoni!

Ne jemi duke punuar vazhdimisht për zgjerimin e Dendro Hub. Nëse keni ngjarje për të postuar, laboratorë ose përmbajtje për të shtuar, ose ndonjë pyetje ose koment në përgjithësi, ju lutemi na tregoni!

Na dërgoni një email ose plotësoni formularin e përshtatshëm më poshtë dhe ne do të kontaktojmë më vonë.

Dergo nje mesazh!

Faleminderit për paraqitjen tuaj!

bottom of page